Toukokuun vaihdon aiheena oli wanha aika ja antiikki. Itsellä meni pasmat ihan sekaisin. Koitin tehdä vanhanaikaista kelloa, epäonnistuen. Heli oli onnistunut hienosti! Mielessäni kävi myös pyykkilauta, mutta päädyin sitten luistamaan hiukan aiheesta.. Minulla oli muutama ristipistotyyny jo valmiina tehtynä ja niitä tein sitten lisää. Perustelin valintaani sillä, että ristipistotyynyjä ei enää näe ihan jokaisella ja kädentaidotkin alkaa olla jo "vanhaa aikaa" kun kaikki ostetaan valmiina eikä enää välttämättä osata tehdä itse.

Tästä minun tyynystä ei tietenkään taas ole kuvaa.. Niin kiireellä "pitää" kaikki pakata pakettiin ja laittaa menemään.. Tyynyn näette Helin, Marin tai Sannan blogista. *Linkit vievät suoraan swappikuviin*
Tässä minun saamat vanhat tavarat

1638387.jpg

Tiinalta vasemmalla oleva kangas sisältäen saviruukun, paperinuken vaatteineen sekä mummon perintöliinan. Sannalta mummon muistolaatikko valokuvineen ja kirjeineen. Onkohan siellä rakkauskirjeitä papalta..? Wiiksiltä värttinä sekä vanhan ajan silitysrauta. Marilta vanhanajan lelu, eli perästä vedettävä heppa. Seijalta vasemmanpuolimmainen pyykkilauta ja kaulinkapulat (eli vanhanajan mankeli). Heliltä oikeanpuolimmainen pyykkilauta sekä  pesuharja ja oikeanpuolimmainen kangas.
*Linkit vievät heidän blogeihinsa*

Juhlin syntymäpäiviäni tämän kuun alussa ja sain mitä ihanempia lahjoja.
1638383.jpg

Himppasen on huono kuva, kun kaikki ovat siinä.. Heliltä sain kankaita, kortin, pikkuisen maton sekä takorautaisen naulakon. On muuten hieno! Mietin jo, mihin sen voisi pistää lundbyssä. En tiedä, onko vessa ihan arvoisensa paikka noin hienolle naulakolle, mutta kun eteisessä jo on niin.. saahan sen paikkaa aina vaihdettua :)
Sannalta sain kortin, materiaaleja, pipon, laukun sekä vauvan tarvikkeita. Vauvoihin liittyviä juttuja minulla ei vielä ollutkaan :)
Seijalta sain kortin sekä eurominis maljakon (en keksinyt sopivampaa nimeä tälle..)
Wiiksiltä sain kortin, leimakuvia, kukkasia, tageja, värssykirjan sekä naulakon joka oli ikävä kyllä postissa muussautunut. Kuulemma tulen saamaan uuden :) Mihinkäs sen naulakon pistäisi...
Tiinalta kortti, kankaita, pitsiliina, saviastia, kattila kansineen sekä helmiä yms materiaalia. On kyllä taitavasti tehtyjä nuo saviastiat, miten Tiina osaakaan..
Marilta sain erilaisia materiaaleja askarteluun ja nukkekoteiluun. Mm. nauhaa, olkihattunauhaa, viherkasvimateriaalia.. Kolme pientä saviruukkua, joista yksi oli haljennut.
*Linkit vievät parempiin kuviin lahjoista*

Nämä olivatkin ainoat yllätysahjat. Muutoin sain 2 x teekupin ja 2 x kahvikupin tasseineen sekä 2 x leipälautaset Lumi-sarjasta. Sekä tietysti kukkasia. Ihanaa, että on tälläinen rinki olemassa! Kiitos teille kaikille vielä kerran :)