Sain tänään valmiiksi paperinaruenkelini. Kävin harjoittelemassa äitini luona, miten näitä tehdään. Kaikkea ei äiti muistanut, joten se ensimmäinen jäi koekappaleeksi. Kaivoin sitten äitini tekemän enkelin (jonka olin saanut joululahjaksi) varastosta ja katselin siitä mallia. Tähän seuraavaan enkeliin olen tyytyväinen. Näitä olisi tarkoitus väkertää nyt ainakin vielä kaksi tai kolme.

Tässä kummatkin enkelit. Sininen on äitini tekemä. Minun on tuo pieni, n. 17 cm enkeli.

kuva127.jpg

Hintaa tälläiselle enkelille tulee alle kymmenen euroa. Ostin pään ja kädet tiimarista (4€), sekä siivet (kahden kappaleen pakkaus 2€). Askarteluliikkeestä kävin ostamassa paperinarut, yhdestä "paketista" saa monen enkelin narut (muistaakseni n.2.5€), hopeinen ohut nauha, jossa 3 metriä nauhaa (1.9€) ja tuo vapaana oleva nauha metritavarana (en muista enää hintaa, olisiko ollut 1.5€??). Tuota toista hopeista nauhaa löytyi kotoa, olin varmaan ostanut kirpparilta.

Jos joku innostuu ja haluaisi tehdä näitä, niin tuossa sivussa on kohta, jossa kuvalliset ohjeet, kuinka näitä tehdään. Jos teet ohjeideni mukaan, niin voisinko saada nähdä kuvia? Mukava olisi saada myös uusia ideoita.