Nukkekodin kaunis ulkopinta on saanut uutta ilmettä. Vihdoin ja viimein. Tein seiniin mannaryynirappauksen (ihan vaan erikeeperiä ja ryyniä päälle) ja maalailin sen. Havittelin sellaista vaalean kellertävää maalia, jota ehkä voisi luulla beigeksi. No, eipä löytynyt sellaista, mutta oli hiukan tummempaa. HIUKAN:

1482094.jpg

En oikein tiedä, mitä olisin mieltä. Tuollainen keltaisenoranssisenkamala. Ehkä tähän tottuu.
Talon taakse olevaan aukkoon tein balsasta pienen palasen, jonka aion myös mannaryynirapata ja maalata. Koska talossa ei ole sähköjä, niin turhahan tuota muuntajan paikkaa on auki pitää.

1482104.jpg

Yksi sivu jäi vielä maalaamatta. Kaksi pientä purkkia akryylimaalia tähän jo meni, ihan vähästä jäi kiinni. Maalit on muuten Clas Ohlssonilta, Deco maali. 50 ml purkki maksoi n. 3 €. Heti huomenissa pitää käydä ostamassa vielä yksi purkki - vai ostaisiko sittenkin kolme purkkia ihan jotain muuta ja vetäisi talon kokonaan toisen väriseksi ;)

Samalla maalailin katon aluset mustalla.Enää puuttuu rännit :) (Tässä kuvassa olisi sellainen väri, jonka talolle toivoin...)

1482095.jpg

Viime yönä pohdin, että ränniä voisi koittaa tehdä pilleistä. Mutkat saisi tehtyä hyvin siitä osasta, mikä taipuu. Muuten leikkaisi pillin puoliksi ja liimailisi niitä peräjälkeen kulkemaan talon viertä. En kuitenkaan ihan heti ala ränniä tekemään, jospa seuraavaksi jatkaisi ihan sisätilaremppaan.

1482203.jpg

Maalasin nukkekodin katon valkoisella kuultomaalilla, ja se on nyt perfect. Enää ei näy pienet liat, ja tuli tuosta katosta muutenkin paljon paremman näköinen. Seuraavaksi kattolistojen kimppuun, niitä kun ei yläkerrassa vielä ollenkaan ole. Sen jälkeen ei taida enää remonttia olla. Sitten enää sisustamaan..