Nyt se vihdoin on paikoillaan! :) Viisi iltaa vierähti tämän tekemisessä. Täytyy veljelle antaa jotakin pientä palkkioksi, kun teki miulle tämän. Miehän vaan istuin lautojen päällä, kun Jani sahaili. Yhen kerran se sano, että mie voisin naulailla, mutta kun tuli vähän hutilyöntejä ja naulat katkes, niin pääsin siitäkin :D
Pohja on vaneria, samoten kansi. Muutoin runko on lautaa ja paneelit kulkee ympäri. Sitten kulmissa L-listat. Kiva-lakka, joka on sävytetty valkoisella (siis kuultolakka). Tämä on kaksi kertaa lakattu.

arkku.jpg

arkku2.jpg

Tarkoitus olis nyt tehä tuohon päälle istuintyyny sekä muutamia irtotyynyjä, joita saa sitten selän taakse laitettua, jos haluaa nojata tuohon seinään. Violettia olin ajattelut väriksi, mutta kun olen noita kangaskauppoja kiertänyt, ei ole sattunut sopivaa kangasta silmään. Eli pitää hylätä väritoivomus, ja katsoa kangasta joka miellyttää. (Voi kun voisi makuuhuoneen verhojen kanssa tehdä saman, mutta kun ei voi...)

Parvekkeelle pitäis nyt hankkia pienempi matto, kun tuo on liian iso. Alla on sitäpaitsi ruskeat puulaatat jotka haluaisivat esiin..