Tuntuu, kuin katon hakemisesta olisi ikuisuus, mutta kun katselin vanhoja kirjoituksia, niin ei siitä olekaan kuin puolisen vuotta..Se miun ikuisuus kyllä alkoi siitä tammikuusta..:) Spraymaalailin nuo listat eräs kaunis päivä ja eilen rupesin sitten liimaushommiin. Ihan niin vähällä en kuitenkaan päässyt, että olisin vain liimannut katon taloon kiinni. Piti vähän hioa ja hioa vähän lisää, jotta ne sattuivat "kohdalleen".

katto-1.jpg

Hei, sehän näyttää jo ihan nukkekodilta!

kuva085-1.jpg

Pieni rakonen. Täytyy käydä ostamassa tuota mustaa vesihiomapaperia ja laittaa tuohon päälle.

kuva086.jpg

Hyi yöks. Nyt jälkiviisaana on hyvä todeta, että olisi pitänyt maalailla nuo takalistat ennen katon laittoa paikoilleen. No, suomalaisella sisulla se onnistuu, vaikka katto onkin tiellä :)
Edelleenkään en tiedä, mitä tekisin noiden seinien kanssa.. Ei huvita alkaa kananmunakennoista tekemään leikkaa-liimaa-systeemillä. Ihan kuin olisi sellainen muistikuva, että joku on sörssännyt kennot ihan muussiksi ja sitten kuivattanut, jolloin on saanut ihan ihan lämpäreen siitä.. En vaan muista, mistä olisin lukenut?? Sillä saisi röpelöseinän. Ja jätskitikuista tulisi sellainen pätkälautaseinä. Jos saisi jostain käsiin sellaista isoa paperia, josta saisi kerralla koko seinän, voisin laittaa sellaisen, mutta sitten olisi ongelma, kuinka saada se värilliseksi...
Kääks, auttakaa :)

Kiitoksia vielä SonjaSelenalle, kun sain käydä hakemassa tämän katon :) Yhä edelleen jaksan ihmetellä, kuinka joku on jaksanut näpertää noita kattotiiliä..