Helmikuussa vaihdeltiin tavaroita nk-piiriläisten kanssa aiheella yllätys. Eli kaikilla vapaus tehdä mitä vaan. Itse päätin tehdä pöytälamput. Jokaiselle tuli tällä kertaa samanväriset, koska miulla ei hirveesti ollut sopivia papereita näihin - tai vaihtoehtona oli joko ruskeat tai vihreät.

1345360.jpg

Avokki sanoi, että pitäisi vielä johdot tehdä, mutta jätin kuitenkin tekemättä. Mietin aluksi, pitäisikö nuo puuhelmet maalata, mutta koska minulla ei olisi ollut varahelmiä, niin päätimpä jättää kokeilematta. :)

Todella ihania juttuja sain vaihdossa takaisinpäin. Nyt niistä ei ole kuvaa, enkä voi tästä lähteä napsimaan (pieni hauvavauva nukkuu sylissä, joten on oltava paikoillaan ja annettava toisen nukkua). Tässä kuussa vaihdon aiheena on käsityöt, eli jollakin käsityötekniikalla tehty mini. Itsellä olisi jo yhdet työt valmiina, ja ne lähetän, jos ei tule muuta mieleen/tehtyä.

Nukkekoti on alkanut huutelemaan taas tuolta hyllyltä. Olen pohtinut, miten tekisin ulkoseinät valmiiksi - mannaryynirappaus (kuinkas se nyt oikein tehtiinkään..) ja kananmunakennoista kiviä alareunaan? Olin kyllä vähän hömelö, kun pistin katon jo paikoilleen, olisi ensin pitänyt tehdä seinät, niin olisi päässyt helpommalla...