Edellisessä kirjoituksessa jo kerroinkin tekeväni tähän projektiin pikkuisia sukkia. Yhdet valmistuivat Modan tossu-ohjeella. Ne on nuo siniset töpökät, jotka eivät nyt ihan näytä samalta, kun lehden kuvassa oleva mallisukka. Ovat aika ison näköisetkin, vaikka tein 0 vuotiaan ohjeella. Päätin tehdä "omalla ohjeella" seuraavia. Ensimmäisiin tein pitkän varren, mutta varsi näytti olevan yhtä leveä kun koko sukka.. Vielä vähemmän silmukoita, lyhyempi varsi ja pienempi jalka.. Syntyivät kolmannet sukat. En tiedä, ovatko sopivia, kun ei ole ketään jolla testaisi, mutta toivottavasti kelpaavat!

1276704.jpg

Kuvassa erottuvatkin Sisu langasta syntyneet töppöset. joiden valkoinen reunus on Nalle-langasta. Violetit sukat ovat puolet kynän pituudesta ja Nalle Coloria.

Tilasin täältä  Folk Socks (Nancy Bush) kirjan. Tilasin myös Knitting Vintage Socks, mutta se ei saapunut - tulee varmaan kohtapuolin :). Tuosta Folk socks kirjasta bongasin pari-kolme toteuttamisen arvoista mallia. Katsotaan, milloin ne pääsevät puikoille ;) Puikoilla on tällä hetkellä mustasta kotiväestä Södera sukat. Kuvassa ne näkyvät mustana möykkynä.

Kävin lainaamassa kirjastosta Tilda, satumainen talvi -kirjan. Vähän kyllä mietiskelin, että kannattaako tuota..Ei ole aikaa tehdä kaikkea mitä haluaa, ja sitten vielä menee lainaamaan kaikkia ihania kirjoja - tai ostamaan. Nukkekotipiirinkin vaihdot jatkuvat joka kuukausi. Tammikuun vaihto on jo ohi talvi-aiheellaan. Kuvaa minulla ei nyt ole, mutta itse siihen tein pieniä lumilyhtyjä. Tämän kuun vaihto on "yllätys", ideaa ei vielä ole... Maaliskuun "käsityö" on kyllä jo valmistunut ;) jos vaan päätän antaa nuo tekeleeni siinä vaihdossa... Eikös olekin mukavaa, kun ette tiedä, mitä olen tehnyt...:)