Johtuneeko sitten keltaisesta paidasta, vai siitä, että huomasin, että jotkut ihmiset seuraa minun projektiani! Enpä ennen tajunnutkaan noita kommentteja (anteeksi tyhmyyteni) ja nyt sitten huomasin että pari kysymystäkin siellä oli.

Ixu kysyi, että onko tuossa katto notkolla..? Voikun olisi se katto! :) Niin on leikitty, että koko kattoa ei ole olemassa. Sekin pitäisi jossain vaiheessa tehdä. Hiljaa hyvää tulee, mietiskelen tässä pari kuukautta ja sitten toteutan sen ;)

Zalma oli kysynyt, oliko helppo purkaa ja taas koota lundby? Purkaminen oli vaikeaa, kun liima oli todellakin tehnyt tehtävänsä. En tajunnut mitään muuta keinoa saada seinät yms. irti, kuin pikkuhiljaa repiä ja työntää jotakin väliin. Tiukassa oli. Ja sitten kun päästiin kokoamiseen, niin kaikki seinät tai lattiat eivät menneet ihan kohdilleen niihin rakosiin, mihin piti. Ajattelin, että kunhan sitä ei silmällä näe ja seinät pysyvät paikoillaan, niin mitäpä tuosta. Erikeper on hoitanut tehtävänsä. Tukevampi tuo varmasti oli ennen purkamista. Mutta eihän sitä enään mihinkään leikkeihin (ainankaan koviin sellaisiin) annetakkaan.