Olin askartelutuulella eilen ja otin tavarat mukaan yövuoroon, ja syntyi tulostakin :) Sain aikaiseksi pienen pyykkikorin, eli 1:16 kokoa. Pituutta sillä on 3 cm eli 48 cm oikeassa elämässä, leveyttä 1,5 cm eli 24cm.1:12 pyykkikoria voi katsella tuolta "nukkekotikerho" osiosta. Olisikohan missään pienempiä työkaluja, nuo mitä käytin olivat ihan liian isot tuohon hommaan. En saanut rautalankoja tarpeeksi lyhyiksi (ainakaan omasta mielestäni..) Ne jäivät jostain kohti pahasti näkyviin. Työkaveri aamulla kummasteli, että oletko sie oikeesti tehyny tän ite?? (Niin, pitäisikö sitä kuvaakin näyttää..)

236051.jpg

On sumea kuva, anteeksi siitä. En oo vieläkään ymmärtäny, miten saisin selkeitä kuvia otettua noista pienistä näpertelyistä. Ohjekirjastakaan ei ole minulle apua, tiedä sitten..

Leikkelin yöllä myös 3D kuvia jotta voin tänään vain linttailla niitä kortteihin. Joulukortteja on valmiina n. 20 kappaletta ja lisää pitäisi tehdä paljon. En tiedä, minkälaiset joulukortit sitä tekisi sukulaisille? Jos löytäisin jostakin ohutta hopeista lankaa, niin voisin tehdä enkelikortteja. Laigtoin tuohon reunaan laskurin, joka kertoo, kuinka monta päivää on jouluun. Nyt on vain 59 päivää, joka menee varmasti kuin juosten.

Tänään pitäisi myös tehdä nukkisvaihtoon tavaroita..tai jatkaa tekemistä. Jos en nyt sitten sammahda johonkin. Paketteja on alkanu jo saapumaan, vaikka vielä on lokakuu. Aikaa on marraskuun melkein loppuun asti, jotta voin sitten lähettää joulukalenterit eteenpäin. Vielä olen pystynyt olemaan kovana itselleni, ja paketit ovat saaneet olla rauhassa.