Ihan itsen sivuilla teimme joulukalenterivaihdon, josta olenkin jo höpötellyt. Minä tein ensimmäisen päivän tavaran ja tässäpä tuotokseni:

281852.jpg

Eli siis kranssi oveen. Halkaisijaltaan noin sentin. Tehty piipunrassin tapaisesta, mutta ei kuitenkaan sitä ollut. En muista nimeä. Se pyöritetty ympyräksi ja sitten pienenpientä punavalko ruudullista narua kierittämään ympäri. Päälle vielä rusetti ja taakse rautalankaa, jotta sen saisi johonkin ripustettua, jos on sellainen paikka. Itselläni on nyt tuossa kuvassa sinitarraa, ja se on ihan väliaikainen juttu. Koitan keksiä jonkun nätimmin tavan.. Varoitan, että näitä ei pysty tekemään montaa peräjälkeen! Hermot siinä vaan menee ;) eikä silloin tule niin hyvännäköisiä.

Availin tänään emolahjoja kolme pakettia, ja voi että mitä juttuja :) Nukkekotini saa kyllä joulutavaraa kiitettävissä määrin! Kaikessa nukkekotitohinassa unohdin ihan, että onhan minulla se joulukalenteriarpakin (joka on jo ihan perinnejuttu). Eeen mitenkään innoissani ole :)

Joulukalenterivaihdon satoa voi käydä ihastelemassa täällä. Uusi luukku aukeaa aina klo. 12. Siellä myös muita jouluideoita.
Kannattaa myös kurkistella tänne  Sieltä löytää myös joulukalenterin. Harmi vain, että etukäteen pystyy kurkkimaan vaikka kaikki luukut. Itse ainakin olin niin utelias, että ne katsoin...*punastelee*