Sain ihania tavaroita taas postissa! Nukkekotipiirin vaihdon aiheena oli hatut ja/tai laukut. Eli sai siis tehdä joko jomman kumman tai kummatkin, miten haluaa. Itse tein virkatut laukut vaihtoon. Kuvaa minulla ei itselläni ole, mutta Sannan, Marin ja  Tiinan blogeissa löytyy kuvat minun tekemästäni laukusta.

Tässä mitä sain:

881422.jpg

Marilta sain päällystetyn tulitikkulaatikon, josta löytyi lippis/lätsä sekä merimiessäkki. Nämä ovat beigen värisiä, kuvassa näyttää vähän oudolta. Tiinalta sain tikkulaatikon vieressä olevan kassin, sekä pipon ja kaulahuivin. Johanna oli tehnyt punaisen lierihatun. Sannalta virkattu reppu. Seikulta tuli lierihattu sekä siihen sopiva pieni käsilaukku.

Ihania juttuja taas kerran. Tämän kuukauden vaihtoon en osallistunut, kun pitää saada Tiinan joulukalenteria tehtyä. Joulu se tulla jolkottaa! Samoin SAY emona oleminen vie jonkin verran aina päivästä aikaa. Ja mitä kaikkea muuta sitä pitää ihmisen tehdä/olla mukana kaikessa.. :) Työ haittaa harrastuksia ja joskus on ihan hyvä olla vaan. Mutta kiitos vielä kerran kaikille vaihtoon osallistuneille!