Käsityö swapin tavarat saapuivat tänään, joten kaitpa nämä nyt uskaltaa julkaista :)
Itse tein swappiin neulahuovutetut nallet, joiden idea lähti harmaasta villasta, jota Marilta sain.. Mitään mallia minulla ei ollut, vain mielikuva miltä nallet yleensä näyttävät. Eli siitä vaan, Heli yrittämään :)
Kaikista nalleista tuli erilaisia, joten käsityön jälki näkyy.. Itselle ei tullut nallea tehtyä (niinkuin ei yleensä mitään muutakaan, mitä vaihtoihin teen vaikka ei se paljoa vaatisi yksi "ylimääräinen" tekele). Muistelisin, että koko oli suunnilleen kahden euron luokkaa, vai olisiko nalle ollut pikkasen korkeampi.

1429354.jpg

Kuvassa neljä nalleherraa. Kaikille liimasin pienen (siis niin pienen, kun sain tehtyä..) rusetin etumukseen. Jos nallesta pahasti törröttelee noita karvoja sinne sun tänne, niin voitte vähän saksia niitä poikki, niin tulee nätimmän näköiset.

Muoks: Heli lähetti nallukan kuvan tulitikun kera :)

1437849.jpg

1429726.jpg

Tässä kuvassa sitten tavarat, joita itse sain. Alimmaisena lepää Tiinan tekemä tilkkutyö. Itsellä on ollut haaveissa kokeilla, mutta en ole vielä jaksanut lähteä kirjastoon etsimään ohjeita alottelijalle. Kiva nähdä, että Tiinan työssä on hyväksikäytetty minun lähettämääni kangasta :)
Sitten vasemmalla on Sannan virkkaama matto. Mallailin tätä jo keittiöön ja mietin, joskos sinne tulisikin vihreät matot...
Seuraavana Marin tekemä naulakko. Nappasin eteisestä jo oma tekoisen naulakon pois ja mallailin tuota tilalle. Jotakin väriä kun laittaa pintaan (Mari ehdottikin että jokainen maalaa hyllynsä sellaiseksi kun haluaa, joten en omin luvin mene hyllyä maalailemaan). Voihan noita hyllyä vaihdella nukkiskodissa vaikka joka päivä.
Seuraavaksi Wiiks:in tekeleet. Elikkäs Havuharjun hahtuvaa (100% villaa) sekä vyyhti, joka on pätkävärjättyä puuvillaa (myöskin Havuharjun omaa tuotantoa). Olipa mukana jopa ohjeet näiden tekemiseen :) Nämä päätyvät emännän käsityökoriin.
Heli oli tehnyt ristipistotaulun. Tämä saa paikkansa eteisestä naulakon yläpuolelta, jotta voi toivottaa vieraatkin tervetulleeksi, kun ulko-ovea ei minun talossani ole.
Seija oli tehnyt sekä virkatun pöytäliinan että ristipistoillun. Nämäkin varmasti löytävät paikkansa. Ristipistoiltu liina sopii keittiön pöydälle ja toinen liina jää odottamaan olohuoneen pöytää.

Paljon kiitoksia vaihtoon osallistuneille! Seuraavaksi sitten mineillään Kevätaskareiden parissa.